Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer...

Sluiten

Coronavirus:
Per 28 april zijn wij beperkt weer open

Beste bezoeker,

In verband met het coronavirus is onze praktijk sinds half maart gesloten geweest voor reguliere patiëntenzorg. We zijn inmiddels, sinds 28 april, beperkt weer open voor reguliere patiëntenzorg.

We behandelen voorlopig enkel mensen waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn en die niet binnen de risicogroep van corona vallen. We hanteren hiervoor de richtlijnen van het RIVM.

Is uw afspraak in de afgelopen weken geannuleerd?
U wordt gebeld om deze alsnog in te plannen. Tijdens het telefoongesprek zal de assistente u vragen naar uw gezondheid. Als wij zelf de inschatting kunnen maken dat u binnen de risicogroep valt zullen wij u nog niet bellen, maar dit op een later tijdstip alsnog doen. Door de drukte kan het even duren, voordat uw nieuwe afspraak ingepland kan worden.
Tevens kan het zo zijn dat u door de drukte door een andere tandarts wordt behandeld dan u gewend bent. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Heeft u binnenkort al een afspraak gepland staan?
In het geval wij inschatten dat u niet binnen de risicogroep valt, zult u een mail ontvangen met daarin de bevestiging van de afspraak. In die mail staan ook vragen over uw gezondheid. We vertrouwen erop dat u deze vragen doorneemt om in te schatten of uw bezoek aan de praktijk verantwoord is. In het geval dit niet verantwoord is, u niet kunt of liever nog niet wilt komen vragen wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

In alle gevallen geldt:
Als u (pijn)klachten heeft die op korte termijn behandeld moeten worden kunt u natuurlijk zelf telefonisch contact opnemen.
De praktijk zelf is van maandag t/m vrijdag tussen 8.00-10.00 uur en tussen 13.00-14.00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 010-2480046.

Buiten deze tijden kunt u, enkel bij spoedgevallen, contact opnemen met de TBB op 0900-8212230.

Tussen 8.00-16.00 uur zult u gewoon binnen onze praktijk behandeld worden, na 16.00 uur zult u door de TBB naar de dienstdoende regionale spoeddienst verwezen worden.

Wanneer uw afspraak annuleren:
Mocht u een afspraak gepland hebben maar op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoorden, willen wij u verzoeken om uw afspraak kosteloos te annuleren.

 • Heeft u nu corona?
 • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona? 
 • Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
 • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
 • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
 • Bent u in thuisisolatie?
 • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?
 • Heeft u andere gezondheidsproblemen waardoor u binnen de risicogroep valt die wij mogelijk niet hebben meegenomen?
   

Nog wat extra aanwijzingen voor uw bezoek aan onze praktijk:

 • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
 • Bij binnenkomst vragen wij uw handen te desinfecteren met handalcohol (beschikbaar bij binnenkomst van de wachtkamer).
 • Bewaar waar mogelijk de 1,5 meter afstand, dit geldt vooral in de wachtkamer, bij de balie en bij de ingang/uitgang.
 • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
 • Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
 • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.
 • Betalen door middel van PIN. 

Wij zullen u ontvangen met een glimlach, maar u de hand niet schudden.

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

We hebben in leegstaande behandelkamers extra wachtruimten gecreëerd, zodat we ons gemakkelijker aan de 1,5 meter afstand maatregel kunnen houden.

We verwachten op deze wijze, enkel in goede samenwerking met u, weer op een verantwoorde wijze mondzorg te kunnen verlenen.

Met vriendelijke groet,
Het team van Van der Linden Tandartsen

Copyright © 2020  |  Design & realisatie: Jet Productions